זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. אם יש לכם אפונה, שרימפס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו מרק סיני עם טופו, נקניק סיני, טופו ומרק פטריות, ו ברוקולי טופו וסיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול או ווק על חום גבוה. מבשלים את השום וג ' ינג ' ר עד ריחני משחימים קלות. מערבבים את השרימפס, ומערבבים ומטגנים עד מבושל, ואז להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
יוצקים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את טופו ואפונה, מתבלים עם מלח ופלפל, ואז לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
מערבבים את עמילן התירס עם מעט מים כדי ליצור משחה דקה. מערבבים את קורנפלור לתוך המרק וממשיכים להתבשל עד ברור מעובה, על 1 דקה. מערבבים את השרימפס בחזרה למרק ומגישים.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.