קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה

שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה
זקוק לארוחה ללא גלוטן ? שרימפס סקמפי בציפוי תפוחי אדמה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 249 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, מיץ לימון, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס סקמפי בציפוי פילה מיניון , בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , ושרימפס 2 דרכים: שרימפס בגריל ברוטב סויה עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש .

הוראות

1
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה; לשפשף עם שמן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך שעה או עד לריכוך. מצננים מעט; חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה וזורקים. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
בקערה גדולה, מועכים את העיסה עם השמנת החמוצה, השמנת הכבדה, השום, הפטרוזיליה, החזרת והמלח עד לתערובת אחידה. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
במחבת גדולה מטגנים שום בשמן במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף שרימפס; מבשלים שרימפס במשך דקה אחת מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, מיץ הלימון, היין או המרק והמלח; מבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהשרימפס הופכים לורודים. למעלה כל תפוח אדמה עם שרימפס; לטפטף נטיפי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
טום אדי טנץ-סוביניון בלאן
טום אדי טנץ-סוביניון בלאן
רמזים לאיכויות מרלבורו סוביניון קלאסיות משלימות מאפיינים מורכבים אחרים של אשכולית, אגס לבן, דשא ירוק ודומדמניות. הארומטיות העזה של היין מחוזקת בחיך עם מינרליות עדינה וחמיצות מעוררת תאבון. הגימור המרוכז הוא פריך, נקי ועמיד לאורך זמן. פרופיל הטעימה של היין תואם בצורה מושלמת למגוון מאכלים (כמו צדפות טריות!) אך נהנה ממנו בקלות ביום קיץ חם. לחיים!