חסילונים עם לינגוויני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, יין, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס סקמפי עם לינגוויני, חסילונים בסגנון יווני ובלנגוויני, ו לינגוויני עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה, לשים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. כאשר הגיע לרתיחה, מוסיפים כמה כפות מלח ולינגוויני. מערבבים כדי לוודא שהפסטה מפרידה; מכסים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לבשל במשך כ 6 עד 8 דקות או עד הפסטה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים את הפסטה בהזמנת 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות חמאה ב 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את השאלוט, שום, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים) עד שאלוט הם שקופים, על 3 עד 4 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל; מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד שהם הופכים לורודים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את השרימפס מהמחבת; להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים יין ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן. כאשר החמאה נמסה, החזירו את השרימפס למחבת יחד עם הפטרוזיליה והפסטה המבושלת ומי הפסטה השמורים. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.