קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

שרימפס סקמפי עם לינגוויני

שרימפס סקמפי עם לינגוויני
חסילונים עם לינגוויני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, יין, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס סקמפי עם לינגוויני, חסילונים בסגנון יווני ובלנגוויני, ו לינגוויני עם שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה, לשים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. כאשר הגיע לרתיחה, מוסיפים כמה כפות מלח ולינגוויני. מערבבים כדי לוודא שהפסטה מפרידה; מכסים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לבשל במשך כ 6 עד 8 דקות או עד הפסטה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים את הפסטה בהזמנת 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות חמאה ב 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את השאלוט, שום, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים) עד שאלוט הם שקופים, על 3 עד 4 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל; מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד שהם הופכים לורודים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את השרימפס מהמחבת; להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים יין ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן. כאשר החמאה נמסה, החזירו את השרימפס למחבת יחד עם הפטרוזיליה והפסטה המבושלת ומי הפסטה השמורים. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
טפטוף קצת יותר שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.