זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בייקון עם תשוקה-חרדל פירות ואבוקדו, שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה, ו שרימפס מטוגנים קוסטה ריקה עם רוטב פסיפלורה.
הוראות
1
בסיר קטן, להרתיח את מיץ פסיפלורה עם צ ' ילה האדומה עד מופחת 1/4 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
2
בינתיים, בסיר אחר, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הדבש ואת צ ' ילה הירוקה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
4
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים את הדבש ומערבבים 1 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה, למזג את החרדל היבש עם הנותרים 2 כפיות מים; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בחרדל דיז ' ון. מסננים את מיץ פסיפלורה מופחתת לחרדל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
6
תדליק גריל. לעטוף כל שרימפס בפרוסת בייקון. גריל את החסילון על חום גבוה בינוני, פונה כמה פעמים, עד הבייקון הוא חרוך קלות והשרימפס מבושלים לאורך כל, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מאוורר את פרוסות אבוקדו על כל צלחת העליון עם שרימפס. כפית את החרדל סביב השרימפס, ואז כפית את הדבש סביב החרדל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
8
טפטפו את השרימפס בשמן זית, מקשטים עם זרעי פסיפלורה וכוסברה ומגישים.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.