שרימפס עם כוסברה וליים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה טוב. נסו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, שרימפס לימון כוסברה, ו שרימפס לימון כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת שרימפס, ומטוגנים 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה ומרכיבים הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.