זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה טוב. נסו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, שרימפס לימון כוסברה, ו שרימפס לימון כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תערובת שרימפס, ומטוגנים 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.