שרימפס פלפל מעושן
מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום מעושן, מרק פלפל אדום מעושן, ו מרק פלפל אדום מעושן.
הוראות מחממים שמן במחבת בגובה בינוני.
מערבבים את התבלינים וזורקים עם השרימפס.
מוסיפים שרימפס למחבת החמה ומבשלים כ -45 שניות לכל צד, או עד אטום.
מוסיפים את הבצל הירוק, שום וג ' ינג ' ר למחבת ומבשלים 2-3 דקות. להחזיר את השרימפס למחבת ולזרוק לערבב עם הירקות.
לטגן עד מבושל דרך, מוצק למגע וורוד.
מגישים מיד על אורז או אורזו.
מרכיבים מנות :
1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שמן חום גבוה, כמו בוטנים או חריע 0 (יכול להיות או להרחיק) אבקת chipotle או פלפל קאיין, הבחירה שלך (chipotle יוסיף חום מעושן; קאיין רק חום) 1 (יכול להיות או להרחיק) חמש אבקת תבלינים 2 שיני שום, פרוסות דק מאוד 1 1 קילו קישואים, זנגביל טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) פלפל סצ'ואן טחון או פלפל שחור טחון טרי 1 (יכול להיות או להרחיק) מלח (או מלח עשן, אם יש לך את זה) 2 בצל ירוק, פרוס 20 שרימפס, ניקה, קלוף, deveined יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו