שרימפס פפריקה עם סלסה כתומה ואבוקדו
כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה, פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה, ו סלסה כתומה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור, למקם מתלה 4 אינץ ' מן broiler ולחמם את broiler גבוה.
קטע את התפוזים: לחתוך את הקצוות את אחד התפוזים עם סכין קטנה, חדה. עמדו על אחד מקצותיו החתוכים וחתכו את העור ברצועות, וחתכו מתחת לציפור הלבנה המרירה. עבודה על קערה קטנה, לחתוך את קטעי כתום חינם מן הממברנה, לתת לכל קטע ליפול לתוך הקערה כמו שאתה הולך. לסחוט כל מיץ שנותר מן הממברנות לתוך הקערה. חזור עם הכתום השני.
חותכים את כל המקטעים הכתומים לחצי לרוחב ולהחזיר אותם לקערה.
הוסף 2 Tbs. של שמן זית, 3/4 כפית. מלח, אבוקדו, בצל ירוק, ומיץ ליים לתפוזים ולזרוק בעדינות לשלב.
שלב את 3 Tbs הנותרים. של השמן, 1 כפית. מלח, פפריקה, כמון וטבסקו בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מוסיף את השרימפס, זורק למעיל. מסדרים את השרימפס על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות עד השרימפס הם אטומים ומבושלים דרך, כ 4 דקות.
מגישים שרימפס עם סלסה. מתכון זה מופיע inFresh Vol. 3, אוסף של יותר מ -75 מתכונים בישול משובחים האהובים באמצעות התוצרת הטובה ביותר של האביב והקיץ.
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות