שרימפס פשוט לטרוף
גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס פשוט לטרוף, לטרוף מתוק פשוט, ו לטרוף טופו מקסיקני עם אורז כרובית וקייל {ג'י-אף, דל פחמימות, צמחוני + סופר פשוט }.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הפלפל הירוק והשום בכף 1 חמאה עד שהם רכים. מערבבים שרימפס.
מוציאים לקערה ושומרים על חום.
באותה מחבת ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מוסיפים ביצים; מבשלים ומערבבים עד להתייצבות מלאה. מערבבים פנימה את תערובת השרימפס, המלח והפלפל.
מסירים מהאש. מכסים ומניחים לעמוד 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות הוניג רתרפורד רזרב סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן]()
שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן
חומציות בהירה ורעננות פריכה, עם טעמים של אפרסק עסיסי, פסיפלורה ואשכולית-כמו גם ניחוחות מפתים של יסמין וגרידת לימון. בעל גוף בינוני, עם גימור מתמשך.תערובת: 91% סוביניון בלאן, 8% סמיון, 1% מוסקט