שרימפס צרוב במחבת וריזוטו ארוגולה
המתכון שרימפס צרוב וריזוטו ארוגולה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שרימפס, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, ו שרימפס עם ריזוטו פסטו ארוגולה.
הוראות
להביא ציר עוף תוצרת בית לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים שרימפס עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
הוסף שרימפס למחבת; לבשל 1 דקה.
חום שנותר 1 כף שמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ושום למחבת; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1 מלאי כוס; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלאי שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים שרימפס; לבשל 1 דקה או עד הסוף. מערבבים גבינה, חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל.
הסר מהחום; מערבבים בארוגולה ובזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.