שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף
שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, רוטב צ'ילי תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 29%. נסו שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף, שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף, ו שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה כתום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את המרמלדה רוטב צ ' ילי מתוק תאילנדי לקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל עד מבעבע (כ -30 שניות), ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון. משאיר את הזנב על, shell ו devein השרימפס. אם אתה רוצה למנוע מהשרימפס להסתלסל כאשר אתה מטגן אותם, לעשות סדרה של חתכים מאונכים על 1/4" מלבד לאורך החלק הפנימי של התלתל. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן בנדיבות מלח ופלפל בשני הצדדים.הכן שלוש קערות רדודות, 1 עם קמח, 1 עם הביצה, ו -1 עם הקוקוס. אבק כל שרימפס עם הקמח, ואז לטבול אותם לטבול אותם בביצה. שילוב זה משמש כדבק לקוקוס, כדי לוודא שאתה לא לפספס שום כתמים. לבסוף, להניח את השרימפס על הקוקוס ומפזרים חלק מהקוקוס על גבי, לחיצה על השרימפס כדי לוודא שהוא מקבל ציפוי עבה נחמד. הרם את השרימפס על ידי הזנב שלו ולתת לו להתנועע להתנער כל קוקוס עודף. חזור עם שאר השרימפס
בסיר תחתית כבד, להוסיף 1 " של שמן וחום על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע 350 מעלות F. מטגנים את השרימפס בקבוצות, עד חום זהוב, מרפרף פעם בחצי הדרך. תרוקן כל קצף שעולה על פני השטח.
מסננים את שרימפס הקוקוס על מתלה נייר מגבת מצופה ומגישים עם רוטב כתום חריף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו