שרימפס שמח מוקפץ
שמח שרימפס מוקפץ ומטגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך סוכר, חומץ אורז, שמן בישול בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס מוקפץ, שרימפס מוקפץ, ו שרימפס מוקפץ.
הוראות
לזרוק שרימפס עם קורנפלור: ללטף את השרימפס יבש מאוד ולמקם אותם בקערה. לזרוק עם עמילן התירס.
מטגנים במחבת חמה 1 דקה בכל צד:
לחמם ווק או מחבת גדולה על חום גבוה עד חרוז של מים תוסס מיד מתאדה על מגע.
מוסיפים את שמן הבישול ומערבלים למעיל.
מוסיפים את החסילון מצופה קורנפלור לווק ומתפזרים בשכבה אחת.
תן לפריי לא לגעת במשך דקה אחת.
הפוך ומטגן את הצד השני לעוד דקה.
הסר את השרימפס מהמחבת, שמירה על שמן רב במחבת ככל האפשר.
מטגנים שום וג ' ינג ' ר: להחזיר את המחבת לתנור.
הוסף כפית נוספת של שמן בישול למחבת במידת הצורך. כאשר המחבת חמה, להפוך את החום בינוני ולהוסיף את השום ואת זנגביל ומטגנים במשך 15-30 שניות עד ריחני.
יוצקים את תערובת הרוטב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס המבושל חזרה לווק ונותנים להתבשל עוד דקה עד שהחסילון מבושל דרך.
מגישים על המיטה של חסה מגורר העליון עם לקישוט של בצל ירוק פרוס.