קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שריקאנד

שריקאנד
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? Shrikhand יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קוקוס, מים, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו shrikhand מנגו או amrakhand, איך לעשות shrikhand מנגו, Shrikhand, ו Shrikhand ו Pooris (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט הזעפרן על אש נמוכה, ערבוב, עד שביר, על 2 דקות. מחדש להעביר ולרסק במכתש עם עלי או על קרש חיתוך עם הצד של להב סכין גדול.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מרגמה ועלימרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שים את היוגורט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
החזירו את הזעפרן למחבת והוסיפו את הל ומים. להביא רק לרתיחה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא את תערובת הזעפרן לתוך היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
שים את תערובת היוגורט במסננת מצופה בכותנה, מסנן קפה, או מגבת נייר ולהגדיר אותו מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן ניקוז במקרר במשך 1 שעה.
7
מעבירים את היוגורט לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף את 1/3 כוס סוכר, או יותר לפי הטעם. עם מיקסר חשמלי, לנצח את היוגורט עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
יוצקים לתוך קערות ומקררים עד מקורר היטב, או לשים במקפיא עד קר מאוד אבל לא קפוא, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט הקוקוס על אש נמוכה, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים את shrikhand עם מנגו וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל