ת: כופתאות עוף ללא גלוטן עם עשבי תיבול טריים
אם יש לך חזה עוף, בצל, קמח דורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו עוף ללא גלוטן וכופתאות, עוף ללא גלוטן וכופתאות, ו מאלפטי נטול גלוטן (כופתאות תרד וריקוטה) עם רוטב עגבניות פשוט (ללא גלוטן, צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
הכנת הכופתאות: מערבבים קמח אורז חום, קמח דורה, ארוחת שקדים, כוסמת וקמח טפיוקה יחד, ואז יוצקים חלב חמאה לתוך הקמח ומערבבים את התערובת יחד עד שהיא דומה קמח תירס. שים את זה בצד, מכוסה, במשך כשמונה שעות או לילה.לאחר בצק הכופתה ספוג לילה או כשמונה שעות בחמאה, מערבבים את המרכיבים הנותרים לתוך הבצק ויוצרים את הבצק ביד לכדורים בקוטר של חצי אינץ ' עד רבע לך. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.מסיים את המרק:ממיסים שתי כפות חמאה בסיר מרק עם תחתית כבדה, ואז מוסיפים ארבע אונקיות בייקון קצוץ לסיר ומבשלים אותו.
תסיר את הבייקון מהסיר ותניח אותו בצד.לזרוק בצל קצוץ, סלרי וגזר לתוך הסיר ומבשלים אותם עד שהם הופכים רכים וריחני, ולאחר מכן מוסיפים עוף קצוץ לסיר ומבשלים במשך שלוש עד חמש דקות.
יוצקים 1 1/2 עד 2 ליטרים מרק עוף טרי לתוך הסיר ומבשלים את המרק במשך עשר דקות, מכוסה.להפחית את החום בינוני נמוך, לחשוף את סיר מרק, להוסיף 1 כוס אפונה אנגלית טרי או קפוא לתוך המרק ושחרר נוצר כופתאות, לא יותר משלושה רבעים אינץ ' בקוטר, לתוך הסיר. לכסות את הסיר שוב ולאפשר כופתאות לבשל ללא הפרעה במשך שמונה עד עשר דקות.לאחר שמונה עד עשר דקות, לחשוף את הסיר ומערבבים עשבי תיבול טריים טחון בייקון שמורות.מצקת לתוך קערות ומגישים חם.