תאנים מיובשים ומשמשים בסירופ יין וניל
אם $ 4.2 למנה נופל בתקציב שלך, תאנים מיובשים ומשמשים בסירופ יין וניל עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 418 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שעועית וניל, סוכר, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תאנים מיובשים ומשמשים בסירופ יין וניל, תאנים בשלות בסירופ יין אדום מתובל, ו תאנים מיובשות ביין אדום.
הוראות
מערבבים את היין והסוכר בסיר גדול.
חום לרתיחה על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מומס. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל; להוסיף את הזרעים ואת שעועית לסירופ.
מוסיפים את התאנים ומקלות הקינמון. מבשלים, מכוסים, מעל mediumlow חום במשך 20 דקות: מוסיפים את משמשים ומבשלים עד פירות מנופחים ומכרז, על 25 דקות יותר.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפרי, מקלות קינמון, שעועית וניל לקערה עמידה בחום. מרתיחים את סירופ היין, חשוף, עד שהוא מופחת על 2 כוסות.
יוצקים את הסירופ על התאנים ומערבבים כדי להתמזג.
מקררים עד מקורר היטב, כ 4 שעות. לאכול רגיל או עם כפית של קרם frache, יוגורט, או fromage blanc על גבי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;