קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תבלין שפשף עשן צלוי עוף

תבלין שפשף עשן צלוי עוף
תבלין שפשף עשן צלוי עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עוף, עלי קורנית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספייס שפשף סקווש קלוי, בשר צבי משופשף באיטיות, ו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מכסים שבבי עץ (אם משתמשים) במים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו להשרות לפחות 30 דקות; לנקז רק לפני השימוש.
3
במעבד מזון, לשלב שום, אבקת צ ' ילי, טימין, רוזמרין, שמן זית, מלח ופלפל. תהליך עד תערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. לחץ על עצם החזה של העוף כדי לשטח את הציפור מעט; לשפשף את הדבק באופן שווה על כל העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
הכן את הגריל שלך לחום עקיף (ראה "כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף" להלן). הטמפרטורה בתוך הגריל שלך צריך להיות בין 350 ו 400 (להכניס מדחום ארוך גבעול דרך פתח המכסה למדוד טמפרטורה). אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל השבבים בתיבת עישון מתכת או במחבת רדיד ישירות על החום בפינה. אם באמצעות גריל פחם, לפזר חצי שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את העוף על מחבת טפטוף, צד השד למטה. מכסה ברביקיו במכסה. אם משתמשים בגריל פחם, להתאים פתחי אוורור כך שהם פתוחים באמצע הדרך. מבשלים 40 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל (אם באמצעות פחם, לפזר עוד 20 בריחים על גחלים, יחד עם שבבי העץ הנותרים). לכסות ברביקיו שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
המשך בישול עוף עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 170, כ 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
העברה ללוח או מגש ולתת לנוח 10 דקות מתחת לאוהל של רדיד. לגלף לשרת.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
על ברביקיו פחם: להצית כ 60 בריחים על הברז האש של ברביקיו שלך.
11
בואו לשרוף עד גחלים מנוקדים באפר, על 25 דקות, ואז לדחוף גחלים לצד אחד ולהניח מחבת טפטוף בצד השני. הגריל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
על ברביקיו גז: להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לתווך וכבה את המבערים לפי הצורך כדי ליצור אזור חם וקריר לבישול עקיף. הגדר מחבת טפטוף באזור מגניב; להגדיר גריל במקום.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'