קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תבלין שפשף עשן צלוי עוף

תבלין שפשף עשן צלוי עוף
תבלין שפשף עשן צלוי עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עוף, עלי קורנית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספייס שפשף סקווש קלוי, בשר צבי משופשף באיטיות, ו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מכסים שבבי עץ (אם משתמשים) במים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
בואו להשרות לפחות 30 דקות; לנקז רק לפני השימוש.
3
במעבד מזון, לשלב שום, אבקת צ ' ילי, טימין, רוזמרין, שמן זית, מלח ופלפל. תהליך עד תערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. לחץ על עצם החזה של העוף כדי לשטח את הציפור מעט; לשפשף את הדבק באופן שווה על כל העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
הכן את הגריל שלך לחום עקיף (ראה "כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף" להלן). הטמפרטורה בתוך הגריל שלך צריך להיות בין 350 ו 400 (להכניס מדחום ארוך גבעול דרך פתח המכסה למדוד טמפרטורה). אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל השבבים בתיבת עישון מתכת או במחבת רדיד ישירות על החום בפינה. אם באמצעות גריל פחם, לפזר חצי שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מניחים את העוף על מחבת טפטוף, צד השד למטה. מכסה ברביקיו במכסה. אם משתמשים בגריל פחם, להתאים פתחי אוורור כך שהם פתוחים באמצע הדרך. מבשלים 40 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל (אם באמצעות פחם, לפזר עוד 20 בריחים על גחלים, יחד עם שבבי העץ הנותרים). לכסות ברביקיו שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
המשך בישול עוף עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 170, כ 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
העברה ללוח או מגש ולתת לנוח 10 דקות מתחת לאוהל של רדיד. לגלף לשרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
על ברביקיו פחם: להצית כ 60 בריחים על הברז האש של ברביקיו שלך.
11
בואו לשרוף עד גחלים מנוקדים באפר, על 25 דקות, ואז לדחוף גחלים לצד אחד ולהניח מחבת טפטוף בצד השני. הגריל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
על ברביקיו גז: להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לתווך וכבה את המבערים לפי הצורך כדי ליצור אזור חם וקריר לבישול עקיף. הגדר מחבת טפטוף באזור מגניב; להגדיר גריל במקום.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק