תבשיל Jiffy
תבשיל Jiffy דורש מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . אם יש לך קרם מרוכז של מרק פטריות, מים, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל Jiffy, תבשיל לחם תירס Jiffy, ו תבשיל תירס אפוי Jiffy.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ושופכים בשמן.
מטגנים בצל בשמן עד להשחמה, 5 עד 10 דקות. תניח בצד. באותו מחבת מעל חום בינוני, לטגן את בשר בקר הקרקע במשך 5 עד 10 דקות, או עד השחמה.
מניחים שכבת תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ולאחר מכן להפיץ שכבה של בשר טחון על תפוחי האדמה, ואחריו שכבה של בצל.
חזור על שכבות, מסתיים עם תפוחי אדמה. בקערה בינונית, לשלב את המרק עם המים.
מערבבים היטב ושופכים על תערובת התבשיל.
מכסה מחבת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.