קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל אורז בר ונקניק

תבשיל אורז בר ונקניק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל אורז בר ובשר חזיר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם ברוקולי חתוך, מיונז, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את האורז הלבן לבישול מהיר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז עוף ופראי, ו תבשיל עוף ואורז בר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את האורז לפי הוראות החבילה. כף לתוך 2-1/2 קילו לא משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
שלב את המרק, המיונז והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
3
מורחים על תערובת האורז ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהם מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.