קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל אורז בר ונקניק

תבשיל אורז בר ונקניק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל אורז בר ובשר חזיר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם ברוקולי חתוך, מיונז, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את האורז הלבן לבישול מהיר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז עוף ופראי, ו תבשיל עוף ואורז בר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את האורז לפי הוראות החבילה. כף לתוך 2-1/2 קילו לא משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שלב את המרק, המיונז והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3
מורחים על תערובת האורז ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהם מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.