תבשיל אורז פריך
תבשיל אורז פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך חרדל טחון, מלח, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל עוף פריך, תבשיל כרובית פריך, ו תבשיל הודו פריך.
הוראות
במחבת, לבשל בשר בקר, בצל ופלפל ירוק על אש בינונית עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את הקטשופ, החרדל והמלח; מערבבים היטב.
העברה ל2-qt משומן. צלחת אפייה. למעלה עם אורז.
בקערה, לשלב את הגבינה, מרק, חלב ורוטב ווסטרשייר.
מערבבים קורנפלקס וחמאה; מפזרים מעל.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 35 דקות או עד מחומם דרך.