תבשיל אטריות טורקיה
תבשיל אטריות טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שמנת, אטריות ביצים רחבות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל אטריות טורקיה, תבשיל אטריות טורקיה, ו תבשיל אטריות טורקיה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים הודו על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים את הסלרי, הפלפל הירוק והבצל; מבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את המרק, ערמוני המים, הפטריות, הפימינטוס, רוטב הסויה, המלח ופלפל הלימון. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 20 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים שמנת חמוצה ואטריות. כף חצי לכלי מקפיא; מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
מניחים את התערובת שנותרה ב -2 קו ' משומן. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד לחימום.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה ואופים לפי ההוראות.