תבשיל אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אירי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 423 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בשר כבש, בייקון מפוספס, כבש מתבשל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי, ו תבשיל אירי.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
מחממים את השמן בתבשיל חסיני אש. תוסס את הבייקון במשך 4 דקות עד פריך. להגביר את החום, ואז לבשל את הטלה במשך 6 דקות עד חום.
הסר את הבשר עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבצל, גזר ועשבי תיבול למחבת, ואז מבשלים כ 5 דקות עד מתרכך. החזר את הבשר למחבת, מערבבים את שעורת הפנינה, יוצקים על המניה, ואז מביאים לרתיחה.
לשבת גושים של תפוחי אדמה על גבי התבשיל, לכסות, ואז לטגן בתנור, ללא הפרעה, במשך כ 1 שעות עד תפוחי האדמה רכים והבשר רך. את התבשיל ניתן לקרר ולשמור במקרר במשך 2 ימים, ולאחר מכן מחומם בתנור נמוך או על התנור.
מוציאים מהתנור, מנקדים את תפוחי האדמה בחמאה, מפזרים עם בצל האביב ומגישים סקופים ישר מן המנה.