קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות95
מגזין

תבשיל אירי עבה

תבשיל אירי עבה
תבשיל אירי עבה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גזר, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל בקר עבה, תבשיל אירי, ו תבשיל אירי.

הוראות

1
מניחים צלעות כתף טלה, גזר, בצל ותפוחי אדמה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים מלח ופלפל שחור סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
כתף כבשכתף כבש
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים מרק ירקות ומספיק מים לכיסוי; זרוק עלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים אפונה מפוצלת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהכבש רך מאוד ואפונה מפוצלת התפרקה ליצירת תבשיל סמיך, בערך 1 1/2 שעות נוספות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע מהתבשיל להישרף בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.
מרוס קברנה סוביניון
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו