תבשיל אירי עבה
תבשיל אירי עבה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גזר, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל בקר עבה, תבשיל אירי, ו תבשיל אירי.
הוראות
מניחים צלעות כתף טלה, גזר, בצל ותפוחי אדמה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים מלח ופלפל שחור סדוק.
יוצקים מרק ירקות ומספיק מים לכיסוי; זרוק עלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים אפונה מפוצלת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהכבש רך מאוד ואפונה מפוצלת התפרקה ליצירת תבשיל סמיך, בערך 1 1/2 שעות נוספות. מערבבים מדי פעם כדי למנוע מהתבשיל להישרף בתחתית.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרוס קברנה סוביניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 129 דולר.
![מרוס קברנה סוביניון]()
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו-3% מלבק ופטיט ורדו