קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות97
מגזין

תבשיל אנצ'ילדה נירוונה

תבשיל אנצ'ילדה נירוונה
המתכון Nirvananan Enchilada התבשיל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות תירס, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל אנצ'ילדה, תבשיל אנצ'ילדה, ו תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת תפוחי האדמה: מחממים התנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ממש על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מפזרים מלח ופלפל שחור וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 177°, להעיף את תפוחי האדמה ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. השאירו את התנור ב 177° כי זה הזמני שבו אנצ ' ילדות צריך לאפות. הכנת רוטב אנצ ' ילדה: מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני. יבש טוסט זרעי הכמון וכוסברה במחבת במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים וכמה גוונים כהים. רק תיזהר לא להישרף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל, jalapeo, שום, אורגנו וקורט של מלח במשך כ 5 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניות, האגבה, הנותרים 1 כפית מלח, לכסות את הסיר ולהפוך את החום עד להביא לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בואו לבשל במשך כ -20 דקות. לאחר מבושל, טהור עד חלקה עם בלנדר טבילה או על ידי העברה לבלנדר או מעבד מזון. אם באמצעות בלנדר, לסירוגין להרים את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור כך שהוא לא לבנות ולהתפוצץ ולהרוג אותך. כמו כן, שים לב שאם אתה משתמש בבלנדר טבילה, אתה באמת צריך למזג הרבה כדי לקבל את הזרעים כדי להחליק. טעם למלח ומניח בצד להתקרר. עבור המילוי: מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן. לטגן את הבצל בשמן עם קמצוץ של מלח במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את השום ואת השום רק עד ריחני, 15 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים את הפטריות הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הפטריות שחררו הרבה לחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
לנקז את קשיו.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
2
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב הלבן לבלנדר וטהור עד חלק לחלוטין, בכל מקום בין 1 ל 5 דקות בהתאם לחוזק של המכונה שלך. שלה עבה למדי, אז בהחלט לגרד את הצדדים עם מרית גומי לעתים קרובות כדי לוודא שאתה מקבל הכל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. להרכבה: גריז קל 9 x 13inch תבנית תבשיל. מצקת בשכבה דקה של רוטב אנצ ' ילדה, ואז שכבה 6 טורטיות למחבת. עכשיו דברים הולכים לקבל קצת מבולגן! מצקת בשכבה נוספת של רוטב אנצ ' ילדה (כ 1 כוס), להעיף כל טורטייה לחנוק ברוטב. כל אחד צריך להיות מצופה, אבל אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את טורטייה; כלומר, זה לא צריך להיות טובע ברוטב. לאחר מכן, לארגן את טורטיות כך שהם חופפים מעט ומכסים את החלק התחתון של המחבת. עכשיו להוסיף חצי המילוי ויוצקים על 1/2 כוס או כך רוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקתמצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
שכבה ב 6 טורטיות יותר ולחזור על התהליך של חנק כל אחד מהם בכוס רוטב. מכסים עם המילוי הנותר. שוב לשפוך 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה מעל המילוי, ולהוסיף את השכבה הסופית של טורטיות. חונק אותם בכוס רוטב. שמור את שאר הרוטב (אם בכלל) להגשה. לבסוף, למעלה עם הרוטב הלבן. אני שופך את זה ישירות מהבלנדר ומנסה להדביק את זה בגושים עבים מלמעלה. זה לא צריך להיות מסודר; זה ייראה חמוד פחות או יותר לא משנה מה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים חשפו במשך כ -30 דקות. ציפוי צריך להיות מוזהב קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מהתנור ומפזרים קומץ pepitas וכוסברה טרי קצוץ אם אתה רוצה. עכשיו זה מוכן לשרת! נסה את אלה מתכונים תבשיל על מזון הרפובליקה: תבשיל בטטה מתכון גבינת בייקון תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זרעי דלעתזרעי דלעת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
אופים מתכון ברוקולי וגבינה פנה מתכון
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פנה!פנה!
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

11 קילו קישואים,נקטר אגבהנקטר אגבה8ריבס, קצוץ טרי או קפואנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית פינטו, שטופה ומרוקנתשעועית פינטו, שטופה ומרוקנת2קילוגרםעגבניות שלמותעגבניות שלמות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקשיוקשיו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה188-inchs(8 אינץ') טורטיות תירס(8 אינץ') טורטיות תירס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירס אורגניעמילן תירס אורגני227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, פרוסות דקפטריות קרמיני, פרוסות דק41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1חלפיניו, זרע קצוץ (השתמש 2 אם אתה אוהב יותר חום)חלפיניו, זרע קצוץ (השתמש 2 אם אתה אוהב יותר חום)2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אורגנו מיובש, עדיף מקסיקניאורגנו מיובש, עדיף מקסיקני11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח, בתוספת קמצוץמלח, בתוספת קמצוץ11 קילו קישואים,מלח, בתוספת קמצוץמלח, בתוספת קמצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ1( חצילים)בצל צהוב, רובע פרוס דקבצל צהוב, רובע פרוס דק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה זהב יוקון, חתוך לחתיכות 1/2 אינץתפוחי אדמה זהב יוקון, חתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.