המתכון Nirvananan Enchilada התבשיל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 538 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורטיות תירס, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל אנצ'ילדה, תבשיל אנצ'ילדה, ו תבשיל אנצ'ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנת תפוחי האדמה: מחממים התנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לזרוק את תפוחי האדמה עם השמן ממש על תבנית האפייה.
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 177°, להעיף את תפוחי האדמה ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים מהתנור ומניחים בצד. השאירו את התנור ב 177° כי זה הזמני שבו אנצ ' ילדות צריך לאפות. הכנת רוטב אנצ ' ילדה: מחממים סיר 4 ליטר מעל חום בינוני. יבש טוסט זרעי הכמון וכוסברה במחבת במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים וכמה גוונים כהים. רק תיזהר לא להישרף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
רוטב אנצ ' ילדה
¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל, jalapeo, שום, אורגנו וקורט של מלח במשך כ 5 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניות, האגבה, הנותרים 1 כפית מלח, לכסות את הסיר ולהפוך את החום עד להביא לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בואו לבשל במשך כ -20 דקות. לאחר מבושל, טהור עד חלקה עם בלנדר טבילה או על ידי העברה לבלנדר או מעבד מזון. אם באמצעות בלנדר, לסירוגין להרים את המכסה כדי לאפשר בריחה קיטור כך שהוא לא לבנות ולהתפוצץ ולהרוג אותך. כמו כן, שים לב שאם אתה משתמש בבלנדר טבילה, אתה באמת צריך למזג הרבה כדי לקבל את הזרעים כדי להחליק. טעם למלח ומניח בצד להתקרר. עבור המילוי: מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את השמן. לטגן את הבצל בשמן עם קמצוץ של מלח במשך כ 5 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את השום ואת השום רק עד ריחני, 15 שניות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים את הפטריות הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים עד הפטריות שחררו הרבה לחות שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
לנקז את קשיו.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
2
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב הלבן לבלנדר וטהור עד חלק לחלוטין, בכל מקום בין 1 ל 5 דקות בהתאם לחוזק של המכונה שלך. שלה עבה למדי, אז בהחלט לגרד את הצדדים עם מרית גומי לעתים קרובות כדי לוודא שאתה מקבל הכל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. להרכבה: גריז קל 9 x 13inch תבנית תבשיל. מצקת בשכבה דקה של רוטב אנצ ' ילדה, ואז שכבה 6 טורטיות למחבת. עכשיו דברים הולכים לקבל קצת מבולגן! מצקת בשכבה נוספת של רוטב אנצ ' ילדה (כ 1 כוס), להעיף כל טורטייה לחנוק ברוטב. כל אחד צריך להיות מצופה, אבל אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות את טורטייה; כלומר, זה לא צריך להיות טובע ברוטב. לאחר מכן, לארגן את טורטיות כך שהם חופפים מעט ומכסים את החלק התחתון של המחבת. עכשיו להוסיף חצי המילוי ויוצקים על 1/2 כוס או כך רוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
שכבה ב 6 טורטיות יותר ולחזור על התהליך של חנק כל אחד מהם בכוס רוטב. מכסים עם המילוי הנותר. שוב לשפוך 1/2 כוס רוטב אנצ ' ילדה מעל המילוי, ולהוסיף את השכבה הסופית של טורטיות. חונק אותם בכוס רוטב. שמור את שאר הרוטב (אם בכלל) להגשה. לבסוף, למעלה עם הרוטב הלבן. אני שופך את זה ישירות מהבלנדר ומנסה להדביק את זה בגושים עבים מלמעלה. זה לא צריך להיות מסודר; זה ייראה חמוד פחות או יותר לא משנה מה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
אופים חשפו במשך כ -30 דקות. ציפוי צריך להיות מוזהב קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מהתנור ומפזרים קומץ pepitas וכוסברה טרי קצוץ אם אתה רוצה. עכשיו זה מוכן לשרת! נסה את אלה מתכונים תבשיל על מזון הרפובליקה: תבשיל בטטה מתכון גבינת בייקון תפוחי אדמה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.