תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא אספרגוס, מרק גבינה מרוכז, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל חזיר ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערת ערבוב, תערובת גבינת שמנת ומרק גבינת צ ' דר עד שאין גושים. מקפלים בשרימפס.
מסדרים את האספרגוס בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'. הם צריכים להיות מסודרים כך שהראש עד הזנב של האספרגוס לסירוגין.
יוצקים את תערובת הגבינה והשרימפס על האספרגוס. השתמש במרית כדי להפיץ את המרק באופן שווה. תיזהר לא לקרוע אספרגוס. ודא שיש לפחות 1/2 אינץ ' של מקום בין החלק העליון של החומרים ואת החלק העליון של תבשיל קדרה כי התבשיל יהיה להרתיח בעת הבישול.
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 35 דקות. לאחר 35 דקות, לחשוף ולרסק בצל מטוגן על גבי תבשיל לבשל עבור הנותרים 10 דקות נחשפו.