קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל אספרגוס

תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא אספרגוס, מרק גבינה מרוכז, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל חזיר ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב, תערובת גבינת שמנת ומרק גבינת צ ' דר עד שאין גושים. מקפלים בשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
מרק גבינת צ ' דרמרק גבינת צ ' דר
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מסדרים את האספרגוס בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'. הם צריכים להיות מסודרים כך שהראש עד הזנב של האספרגוס לסירוגין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
יוצקים את תערובת הגבינה והשרימפס על האספרגוס. השתמש במרית כדי להפיץ את המרק באופן שווה. תיזהר לא לקרוע אספרגוס. ודא שיש לפחות 1/2 אינץ ' של מקום בין החלק העליון של החומרים ואת החלק העליון של תבשיל קדרה כי התבשיל יהיה להרתיח בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 35 דקות. לאחר 35 דקות, לחשוף ולרסק בצל מטוגן על גבי תבשיל לבשל עבור הנותרים 10 דקות נחשפו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן