תבשיל אספרגוס גביני
תבשיל אספרגוס גביני הוא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-207 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 64%. מתכונים דומים: אספרגוס גביני ותבשיל תפוחי אדמה, תבשיל אטריות חזיר עשיר וגביני ואספרגוס, ו אספרגוס נס גביני.
הוראות
בסיר גדול מביאים 1/2 פנימה. מים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומרתיחים 3 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
ב-11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה מחצית מהאספרגוס. מכסים במחצית מהביצים, הגבינה והרוטב. חזור על שכבות.
מפזרים צ ' יפס תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.