תבשיל אספרגוס ונקניק
תבשיל אספרגוס וחזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, חלב, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1/2 כוס.
לבשל פסטה במים רותחים 7 דקות, השמטת מלח ושומן.
להוסיף אספרגוס; לבשל 1 דקה.
כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח, טימין, מלח ופלפל בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף חלב ומרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הבצל; לטגן 4 דקות.
מוסיפים תערובת חלב; מבשלים עד עבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
מערבבים את תערובת הפסטה, תערובת חלב, בשר חזיר ופטרוזיליה בקערה גדולה; כף לתוך תבשיל 2 ליטר.
מפזרים פירורי לחם וגבינה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד מילוי הוא מבעבע ציפוי זהוב.