תבשיל ארטישוק עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ארטישוק עוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 559 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה אלפרדו, בצל ירוק, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו תבשיל ארטישוק עוף, תבשיל עוף וארטישוק, ו ארטישוק-תבשיל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. במחבת 6 אינץ', מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים פלפל ובצל ירוק; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פלפל ובצל מתחילים לרכך. בקערה גדולה, לערבב תערובת פלפל וכל שאר החומרים למעט קרוטונים. כפית לתבנית אפייה. למעלה עם קרוטונים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חם תוסס. אם תרצה, מפזרים בצל ירוק פרוס נוסף.