תבשיל בטטה
תבשיל בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם משמשים, סוכר חום בחוזקה, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא, ו תבשיל בטטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה המתוקים על מגש סדינים וצלה במשך 35 עד 40 דקות. תפוחי האדמה המתוקים עדיין עשויים להיות קצת קשים במרכז-אין בעיה!
בעוד תפוחי האדמה המתוקים אופים להפוך את ציפוי. במעבד מזון, לשלב את שיבולת השועל, סוכר חום, שמן זית, חמאה, אגוזי מלך ודופק עד תערובת מגיע יחד.
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. השליכו את העורות.
שים את תפוחי האדמה לתוך מנה גדולה ולהוסיף את שאר החומרים. מחית יחד עם מחית תפוחי אדמה עד בשילוב טוב.
להעביר את התערובת לתבשיל 2 ליטר. להתפורר תערובת ציפוי על תפוחי האדמה.
אופים עד שהתערובת חמה לאורך כל הדרך והציפוי חום ופריך, כ -30 דקות.