תבשיל בטטה
תבשיל בטטה נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 311 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, מיץ לימון מקף, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מניחים את הבטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים.
מסננים; מצננים מעט ומועכים.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, החלב, הביצים, הקינמון, הל ומיץ הלימון.
מעבירים לשמן 1-1/2-קט. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להתייצבות.