קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

תבשיל בטטה אפריקאי עם שעועית אדומה

תבשיל בטטה אפריקאי עם שעועית אדומה
תבשיל בטטה אפריקאי עם שעועית אדומה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שעועית, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: תבשיל בטטה ועוף אפריקאי, עוף גראנדנאט אפריקאי ונזיד בטטה, ו תבשיל תפוחי אדמה וכרובית אפריקני.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ושום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מניחים תערובת בצל בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
מוסיפים בטטה ו -10 המרכיבים הבאים (דרך צ ' ילי). מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ירקירק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
5
כפית 1 כוס בישול נוזלי לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים חמאת בוטנים תערובת לנזיד. למעלה עם בוטנים; לשרת עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
סיד טריזסיד טריז
בוטניםבוטנים
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטג ' של ליבלנד עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lievland Pinotage
Lievland Pinotage
Made in an elegant and traditional style, this Pinotage shows vibrant fruity notes of fresh cherry, and raspberry, with a hint of vanilla given by the oak aging. The palate exhibits savory tannins with ample fruit and a lingering finish. A small addition of Cinsault enhances the aromas and adds to the elegance of this delicate Pinotage.Blend: 88% Pinotage, 9% Cinsault, 3% ShirazThis wine can be enjoyed with traditional South African dishes such as roasted Karoo lamb or Springbok pie, or even served slightly chilled with Cape Malay curried fish.Vegan