תבשיל בטטה חריף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין תבשיל בטטה חריף בבית. בתוספת זו יש 193 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 6 ומחיר 55 סנט למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. המתכון הזה של Foodnetwork דורש מלח כשר, שום, פלפל גרוס ובטטה. זה מושלם לחג ההודיה. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל בטטה חריף, קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקן קדרת בטטה בודדת), וקליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקאן תבשיל בטטה אישי).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, זורקים את הבטטות עם שמן הזית, האורגנו, המלח, הפלפל, אבקת הצ'יפוטלה והשום עד שתפוחי האדמה מצופים בצורה אחידה. מסדרים את הבטטות בתבנית זכוכית עגולה בגודל 9 1/2 אינץ', מסדרים במעגלים חופפים, קונצנטריים, עד למילוי הכלי. מכסים בנייר כסף ואופים עד לריכוך, כ-30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ומוסיפים את השמנת. מחזירים את התבשיל לתנור וממשיכים לאפות, ללא כיסוי, עד להזהבה עם קצוות פריכים עוד 20 דקות.