תבשיל בטטה טעים
תבשיל בטטה טעים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה טוב. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה אפוי טעים, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שים תפוחי אדמה מתוקים בסיר בינוני עם מים כדי לכסות. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מכרז; לנקז מחית.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה המתוקים, סוכר לבן, ביצים, מלח, חמאה, חלב ותמצית וניל.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים את הסוכר החום והקמח.
חותכים את החמאה עד התערובת היא גסה. מערבבים בפקאנים.
מפזרים את התערובת על תערובת הבטטה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד הציפוי הוא חום קל.