תבשיל בטטה מנדרינה
תבשיל בטטה מנדרינה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פקאן, טנג'לו, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה גדול עם רדיד אלומיניום. גריז תבשיל 2 ליטר.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בטטות בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 45 דקות. הפחת חום תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
תן בטטות לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ומעבירים לקערה גדולה.
שוט בטטות עם 3 כפות חמאה מומסת, 6 כפות סוכר חום, רום, ומלח עם מיקסר חשמלי, עד תפוחי אדמה הם חלקה ורכה, 3 עד 5 דקות.
לקלף טנג ' לו, לחתוך את הפרי, ולהסיר ממברנות, pith, וזרעים.
חותכים קטעים מ 2 טנג 'לו במחצית לרוחב; להפריש חלקים של הנותרים 2 טנג' לו. בעדינות לקפל חלקים tangelo חצוי לתערובת בטטה.
מעבירים תערובת בטטה לתבשיל התבשיל המוכן.
סדר סעיפים tangelo שמורות על גבי תערובת בטטה.
שלב 3 כפות חמאה מומסת, 3 כפות סוכר חום, פקאנים בקערה עד מתפורר; מפזרים באופן שווה על המנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך ואת הציפוי הוא השחמה קלות, כ 30 דקות.