תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן
תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סוכר חום, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן, תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן, ו תבשיל בטטה עם ציפוי פרלין פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים קצפת, מערבבים היטב.
יוצקים לתוך תנור איטי משומן קל 3 ליטר.
שלב פקאנים הנותרים 3 מרכיבים בקערה קטנה.
לכסות ולבשל על גבוה 3 עד 4 שעות.
אלטרנטיבי לתנור: זהו צד חג נהדר שמבשל על השיש בעוד טורקיה שלך רוטב למלא את התנור.