תבשיל בטטה של בל.
מתכון תבשיל בטטה של בל מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", חלב, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), סלט בטטה קלוי עם פלפל אדום, ו תפוח אדמה מתוק בגריל ופלפל בל לזרוק.
הוראות
להביא תפוחי אדמה מתוקים ומים כדי לכסות לרתיחה, ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד במכרז; לנקז. לקלף תפוחי אדמה, ולמקם בקערת ערבוב.
מחממים חלב ואת הבא 3 מרכיבים בסיר על חום בינוני, ערבוב עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. (לא להרתיח. מערבבים במיץ תפוזים, תבלינים ומלח.
מקציפים תפוחי אדמה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מחית.
מוסיפים תערובת חלב, מכים עד חלקה. כפית חצי פירה בטטה לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ משומנת קלות; העליון באופן שווה עם חצי מרשמלו.
מורחים שאריות פירה על מרשמלו.
אופים ב 350 במשך 25 דקות. למעלה עם מחצית הנותרים של מרשמלו, ואופים 8 עד 10 דקות יותר או עד מרשמלו הם זהובים.
Beebe רוברטס, בירמינגהם, אלבמה