קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

תבשיל בטטה של סבתא

תבשיל בטטה של סבתא
תבשיל הבטטה של סבתא יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם יש לך אבקת אפייה, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל הצ'רוקי של סבתא., ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 12x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מקציפים בטטות, ביצים, 1 כוס מים, חלב התאדה, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, 1 כוס חמאה, ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מערבל יד חשמלי עד חלקה; להפיץ לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
יםים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים קמח, 1 כוס חמאה, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, 4 כפיות מים, ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת. מערבבים פקאנים וקוקוס לתוך תערובת הקמח ומפזרים על תערובת הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
יםים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי משחימים קלות, כ 45 דקות. מגניב בטמפרטורת החדר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'