תבשיל הבטטה של סבתא יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . אם יש לך אבקת אפייה, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל הצ'רוקי של סבתא., ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת אפייה 12x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מקציפים בטטות, ביצים, 1 כוס מים, חלב התאדה, 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, 1 כוס חמאה, ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מערבל יד חשמלי עד חלקה; להפיץ לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 פרוסות סלמי דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב