תבשיל בטטה שמימי
צריך תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו? תבשיל בטטה שמימי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מכלמתכונים דורש בטטות, שמנת כבדה, חמאה ודבש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 39%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל בטטה שמימי מבית כריס סטייק האוס של רות, בטטה אפויה שמימית, ו עוגת בטטה שמימית.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מוסיפים כ -1 אינץ ' מים.
מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבשיל 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול.
מערבבים חמאת תפוחים, ביצים, שמנת, דבש ו 1/4 כוס חמאה מומסת.
מוסיפים תפוחי אדמה ומקציפים ביד או במיקסר חשמלי עד שהם מועכים ומערבבים היטב. כף לתבשיל.
מערבבים סוכר חום, אגוזי פקאן וחמאה שנותרה בקערה קטנה.
אופים 20-30 דקות או עד שהם חמים ומבעבעים.