קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל ביצי פסחא

תבשיל ביצי פסחא
נזיד ביצי פסחא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר חדה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו תבשיל ביצים מקסיקני.

הוראות

1
חום 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל ואת הפלפל הירוק עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות; מערבבים בשר חזיר, ומבשלים עד חם, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר לקערה, ולהניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפטריות עד שהם מוותרים על הנוזל שלהם והתחילו להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפטריות המבושלות לתערובת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בקמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד הקמח מבהיר בצבע מעט, על 1 דקה; בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים עד מעובה, לטאטא כל הזמן. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מערבבים בגבינת צ ' דר, ומערבבים עד שהגבינה נמסה. להפחית את החום לרתיחה חשופה, ולבשל את הרוטב במשך כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
להקציף לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מסננים כל מיצים מתערובת החזיר והפטריות, ומערבבים את התערובת לתוך הרוטב; מערבבים את הביצים הקצוצות מבושלות קשה. להביא תערובת בחזרה לרתיחה, ומגישים מעל מאפינס אנגלית קלוי.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי