תבשיל ביצי פסחא
נזיד ביצי פסחא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר חדה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו תבשיל ביצים מקסיקני.
הוראות
חום 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל ואת הפלפל הירוק עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות; מערבבים בשר חזיר, ומבשלים עד חם, על 1 דקה יותר.
להעביר לקערה, ולהניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפטריות עד שהם מוותרים על הנוזל שלהם והתחילו להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הפטריות המבושלות לתערובת החזיר.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בקמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד הקמח מבהיר בצבע מעט, על 1 דקה; בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים עד מעובה, לטאטא כל הזמן. אל תרתח.
מערבבים בגבינת צ ' דר, ומערבבים עד שהגבינה נמסה. להפחית את החום לרתיחה חשופה, ולבשל את הרוטב במשך כ -10 דקות נוספות.
מסננים כל מיצים מתערובת החזיר והפטריות, ומערבבים את התערובת לתוך הרוטב; מערבבים את הביצים הקצוצות מבושלות קשה. להביא תערובת בחזרה לרתיחה, ומגישים מעל מאפינס אנגלית קלוי.