תבשיל ביצים
תבשיל ביצים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 853 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם, נקניקיית ארוחת בוקר טחון, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו פודינג ביצים פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
נקניק חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
לנקז את השומן, ולהניח בצד להתקרר.
יוצקים את הביצים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את הנקניק, הלחם ו 12 אונקיות של הגבינה.
מערבבים היטב ושופכים את זה לתערובת הביצה. למעלה עם הנותרים 4 אונקיות של גבינה לכסות בנייר כסף.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות, לחשוף, ואופים עד התבשיל הוא חום זהוב תוסס.