תבשיל בקלה וצדפות Avgolemono עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, מלאי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק צדפות / תבשיל, ו תבשיל תירס, בייקון וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את המרק, בצל, גזר, ושמיר. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, מעל חום נמוך בינוני במשך 5 דקות. מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל, מכוסים חלקית, עד שהאורז רק נעשה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את הדגים, אפונה, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עוף רק כדי לכסות את הדגים. מבשלים, חשוף, עד הדג הוא פשוט עשה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
בקערה בינונית נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים ומיץ לימון עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
יוצקים את רוב הנוזל החם מתבשיל הדגים בנחל דק לתערובת הביצה, מטאטא.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל דגים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לסיר, ערבוב בעדינות כדי לא לשבור את הדגים. מערבבים בעדינות את הצדפות בקונכיות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
המלצת יין: האגרסיבי, טעם דשא וחומציות זריזה למצוא ברוב הסוביניון בלאן יעבוד היטב עם השמיר האסרטיבי כאן. יין סנסר או יין סוביניון-בלאן אחר ממקומות אחרים בעמק הלואר של צרפת הוא בחירה טובה.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.