תבשיל בקלה פורטוגזי (Bacalao או Bacalhoada)
תבשיל בקלה פורטוגזי מלח (Bacalao או Bacalhoada) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 680 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה מושלם עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פילה בקלה מלח, ביצים, זיתים, בצל וידאלי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בקלה מלח (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) תבשיל, בקלה מלח (bacalao) עם תפוחי אדמה מעל אורז, ו בקלה מלח (Bacalao) עם תפוחי אדמה מעל אורז.
הוראות
להשרות בקלה מלח במים: בקלה מלח בדרך כלל מגיע גם פילה יבש, כבר עצמות ועור, או שזה בא שלם. הפילה צריך להיות שטוף, ואז ספוג במים, וכל הזמן מקורר, במשך 24 שעות, עם אחד או שניים שינויים של המים.
אם אתה משתמש בדג שלם, לא פילה מוכן, זה צריך להיות ספוג במים עד 48 שעות, גם עם כמה שינויים של מים, ואת העצמות ואת העור הוסר ונזרק לאחר השרייה.
בקלה מלח מבשלים בחלב ו/או מים: לשים בקלה מלח בסיר.
הוסף מספיק חלב, מים, או תערובת של חלב ומים רק כדי לכסות. להביא תערובת לרתיחה.
תפוחי אדמה פרבויל ופרוסה: Parboil תפוחי אדמה במשך 20 דקות (אתה יכול לבשל אותם במים השתמשת לבשל את הדגים אם אתה רוצה). חותכים תפוחי אדמה לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
תבשיל שכבה עם בצל, תפוחי אדמה, בקלה מלח, שמן זית, פלפל, ולאחר מכן עם ביצים קשות וזיתים: בתבשיל פירקס גדול או תנור הולנדי (להשתמש בתנור הולנדי אם עושים על תנור-העליון), בנדיבות מעיל את החלק התחתון של המחבת עם שמן זית.
מניחים שכבה של טבעות בצל על החלק התחתון של המחבת.
מניחים שכבה של תפוחי אדמה פרוסים על הבצל.
לשבור את בקלה מלח עם האצבעות שלך, במקום חתיכות של בקלה מלח בשכבה על תפוחי האדמה. לטעום את הדגים למליחות. לאחר יום של השריה ובישול נוסף, צריך להיות רק רמז של מליחות בדגים. אם רוב המלח היה ספוג מתוך הדגים, ואת הדגים אין טעם מלוח בכלל, ייתכן שיהיה עליך לפזר קצת מלח בחזרה על הדגים כפי שאתה מניח את השכבות למטה.
בנדיבות לשפוך קצת שמן זית על הדגים.
מפזרים פלפל שחור מגורד טרי.
חזור עם שכבה נוספת של בצל, תפוחי אדמה, דגים, שמן זית, פלפל (ועוד מלח במידת הצורך).
לאחר מכן לסיים עם שכבות של בצל, תפוחי אדמה, יותר שמן זית, ביצים קשות פרוסות, וזיתים.
מניחים על תנור למעלה על חום בינוני, ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות. או לחמם תנור עד 177° ומבשלים, מכוסה, במשך 30-40 דקות, או עד שהכל נגמר לחלוטין.
מגישים עם צדדים של אורז וסלט.