תבשיל בקר בניחוח חזרת
תבשיל בקר מבושם עם חזרת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 67 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 759 קלוריות. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בירה לאגר חמה, חמאה, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם כופתאות חזרת, תבשיל בקר עם יין אדום, פטריות ושמנת חזרת, ו תבשיל טלה בניחוח הדרים.
הוראות
טופחים על הבשר יבש, מפזרים מלח כשר ופלפל גרוס טרי ומחפרים בקמח.
מחממים 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. לאחר חם קורע, מוסיפים חצי בשר וחום, ולאחר מכן להסיר לצלחת. חזור על הפעולה עם מנת הבשר השנייה. לאחר שכל הבשר שחום באופן שווה, מנמיכים מעט את האש ומוסיפים עוד טפטוף שמן במידת הצורך. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום והמפרץ ומבשלים לריכוך, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים דקה. ואז מערבבים פנימה את הבירה ומצמצמים בחצי, דקה או 2 נוספים.
מוסיפים את ווסטרשייר, ציר, חזרת ובשר בקר.
מוסיפים מספיק מים כדי להקיף את הבשר ומכסים חלקית. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 2 שעות, עד שהם רכים מאוד. מצננים ומאחסנים במקרר לארוחה מקדימה.
להגשה, רבע את תפוחי האדמה, מכסים במים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים רק-מכרז, 10 עד 12 דקות, צמרות.
מסננים ומחזירים לסיר החם.
מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה ומערבבים להמסת החמאה.
מניחים ערימה קטנה של תפוחי אדמה בחמאה בכל קערה רדודה, מעליהם תבשיל ומקשטים בעלי גרגיר הנחלים.
מגישים עם פומפרניקל או לחם מחמצת.
הערה של קוק: בעת אחסון לחם במטבח שלך במשך כמה ימים, לעטוף בחוזקה פלסטיק כדי לשמור על מכרז, ופריך בתנור חם. אין לקרר.