תבשיל בקר מבושם עם חזרת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 67 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 759 קלוריות. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בירה לאגר חמה, חמאה, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם כופתאות חזרת, תבשיל בקר עם יין אדום, פטריות ושמנת חזרת, ו תבשיל טלה בניחוח הדרים.
הוראות
1
טופחים על הבשר יבש, מפזרים מלח כשר ופלפל גרוס טרי ומחפרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מחממים 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. לאחר חם קורע, מוסיפים חצי בשר וחום, ולאחר מכן להסיר לצלחת. חזור על הפעולה עם מנת הבשר השנייה. לאחר שכל הבשר שחום באופן שווה, מנמיכים מעט את האש ומוסיפים עוד טפטוף שמן במידת הצורך. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום והמפרץ ומבשלים לריכוך, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות