תבשיל בקר ואגוזים
נזיד בקר ואגוז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל בקר פשוט עם גרימולטה כתום-אגוז, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר. (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס חמאה בשמן על חום בינוני. מבשלים בשר בשומן חם עד השחמה מכל הצדדים.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מחוממת.
מניחים שום, פלפלים, בצל בשמן הנותר, ומטגנים קלות עד הבצל ברור. להחזיר בשר למחבת; לערבב קלות יחד. מערבבים חתיכות אגוז, ומבשלים ומערבבים במשך דקה אחת. מערבבים במיץ עגבניות, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מערבבים פטריות; מבשלים 20 דקות.