קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל בקר ואגוזים

תבשיל בקר ואגוזים
נזיד בקר ואגוז עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל בקר פשוט עם גרימולטה כתום-אגוז, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להמיס חמאה בשמן על חום בינוני. מבשלים בשר בשומן חם עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מחוממת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מניחים שום, פלפלים, בצל בשמן הנותר, ומטגנים קלות עד הבצל ברור. להחזיר בשר למחבת; לערבב קלות יחד. מערבבים חתיכות אגוז, ומבשלים ומערבבים במשך דקה אחת. מערבבים במיץ עגבניות, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מערבבים פטריות; מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים