קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל בקר ובירה Carbonnade

תבשיל בקר ובירה Carbonnade
תבשיל בקר ובירה Carbonnade עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש בירה בלגית, מלח ופלפל, חמאה, טימין. זה מושלם עבור יום האב. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוק סיר בקר ובירה Carbonnade, בקר קרבונייד, ו בשר בקר בלגי Carbonnade (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום הבשר: בשר בקר טחון יבש עם מגבות נייר, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל. על התנור העליון, מחממים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול וכבד מעל חום בינוני גבוה עד חם, כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
עבודה בקבוצות, חום את הבשר, בלי לערבב, על 3 דקות בכל צד (לא לערבב, לתת את הבשר הזדמנות חום היטב).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מעביר בשר משחיםלקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הוסף 2 כפות חמאה לתנור הולנדי; להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח; מבשלים עד בצל הם השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים קמח ומערבבים עד הבצל מצופה באופן שווה והקמח הוא משחי קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מערבבים במרק, גירוד תחתית מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מערבבים בירה, טימין, מפרץ, בשר משחי עם כל המיצים שהצטברו, ומלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה מלאה. להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, לתת לבשל במשך 2-3 שעות עד בשר הוא מזלג במכרז. (לחלופין יכול לבשל בתנור ב 300 ° F.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים מדי פעם, מגרד את כל מה שהוא דבק לתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כחצי שעה לפני שהוא מסיים את הבישול, מוסיפים את החרדל והסוכר החום. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מגישים: להשליך קורנית עלה דפנה. להתאים תבלינים עם מלח ופלפל לטעום ולהגיש. יכול להגיש רגיל, עם תפוחי אדמה, על אטריות, או על צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
לא משנה איזה שיכר השתמשת בבישול עושה לליווי משקה גדול לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
איילאייל

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הדחליל M. Etain קברנה סוביניון (תווית שחוקה). יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 350 דולר.
דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)
דחליל מ ' אטיין קברנה סוביניון (תווית שחוקה)
מבחינה ארומטית, היין מראה יפה מאוד, גוונים בהירים של דובדבן, פטל ואוכמניות, יחד עם קליפת קינמון, תה מתובל ווניל. בכניסה היין רך ובעל גוף מלא, והחך מראה המשכיות של מרקם מתחילתו ועד סופו. טעמים של אוכמניות חמות וחמוציות טריות, רמז של אניסיד ו הערה בסיסית של קקאו כל להתיך יחד בגימור משולב אשר מציג את המרקם של סאטן כבד.