לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו תבשיל בקר וכבש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 407 קלוריות. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעועית ירוקה, סוכר, בשר תבשיל בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 94%, וזה יוצא דופן. במיה (תבשיל טלה או בקר ובמיה), טאס קבאפ (תבשיל בקר או כבש יווני), ו תבשיל כבש/בקר קרואטי עם אפונה ירוקה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את היין, השמן, 2 שיני שום טחונות, 1/2 כפית מלח, 1 כפית טימין, 3/4 כפית מיורן, 1/2 כפית רוזמרין ו -1 / 4 כפית פלפל; מוסיפים בקר וכבש. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות.
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. מקסוויל קברנה סוביניון עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 52 דולר לבקבוק.
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.