תבשיל בקר סתיו
תבשיל בשר סתיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, חמאה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר סתיו, תבשיל בקר סתיו של רייצ'ל ריי עם תפוח, בצל ושום קלוי, ו תבשיל סתיו.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה, גזר ובצל 5 qt. בישול איטי. במחבת גדולה, בקר חום בחמאה.
להעביר בשר לבישול איטי עם כפית מחוררת.
מערבבים קמח לתוך טפטוף המחבת עד מעורבב; לבשל ומערבבים עד השחמה. בהדרגה להוסיף מים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים מלח, פטרוזיליה, זרעי סלרי, טימין ופלפל; יוצקים על בשר בקר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-9 שעות או עד בשר וירקות במכרז.