קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי
נזיד בשר בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ציר עוף, גזר גמדי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי.

הוראות

1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף שמן הזית עד רוחש. מתבלים את הבשר עם 1 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -2 דקות. הפוך את הבשר וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר את הבשר לצלחת גדולה. חזור עם שאר החמאה, שמן זית ובשר, הפחתת החום אם הבשר חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיף את הבצל לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מפזרים את הקמח על הבצל ומערבבים היטב. מוסיפים את השיכר החיוור ועלי המפרץ, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בירהבירה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומחזירים את הבשר לתבשיל יחד עם כל מיצים שהצטברו. מביאים את התבשיל לרתיחה, ברפרוף את פני השטח מדי פעם. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל, משליכים את עלי המפרץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב