תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי
נזיד בשר בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ציר עוף, גזר גמדי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי.
הוראות
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף שמן הזית עד רוחש. מתבלים את הבשר עם 1 כפית כל מלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -2 דקות. הפוך את הבשר וחום בצד השני.
להעביר את הבשר לצלחת גדולה. חזור עם שאר החמאה, שמן זית ובשר, הפחתת החום אם הבשר חומים מהר מדי.
מוסיף את הבצל לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מפזרים את הקמח על הבצל ומערבבים היטב. מוסיפים את השיכר החיוור ועלי המפרץ, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומחזירים את הבשר לתבשיל יחד עם כל מיצים שהצטברו. מביאים את התבשיל לרתיחה, ברפרוף את פני השטח מדי פעם. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל, משליכים את עלי המפרץ ומגישים.