קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי
נזיד בשר בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ציר עוף, גזר גמדי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי.

הוראות

1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף שמן הזית עד רוחש. מתבלים את הבשר עם 1 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -2 דקות. הפוך את הבשר וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר את הבשר לצלחת גדולה. חזור עם שאר החמאה, שמן זית ובשר, הפחתת החום אם הבשר חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיף את הבצל לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מפזרים את הקמח על הבצל ומערבבים היטב. מוסיפים את השיכר החיוור ועלי המפרץ, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בירהבירה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומחזירים את הבשר לתבשיל יחד עם כל מיצים שהצטברו. מביאים את התבשיל לרתיחה, ברפרוף את פני השטח מדי פעם. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
8
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל, משליכים את עלי המפרץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב