תבשיל בקר פטריות-בצל
תבשיל בקר פטריות-בצל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -44 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 469 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם יש לכם מים, שמן קנולן, פטריות וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל בקר ובצל , תבשיל בקר ובצל , ותבשיל בקר ופטריות .
הוראות
בסיר גדול, משחימים בשר תבשיל ב-1 כף שמן.
להוסיף שום; מבשלים ומערבבים במשך דקה. מערבבים פנימה את המרק, היין, קליפת התפוז, המלח והתימין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שהבשר רך. לזרוק את קליפת התפוז.
מסירים גבעולים מהפטריות. בסיר, מבשלים את כובעי הפטריות והגבעולים בשמן הנותר עד לריכוך.
להוסיף בצל; מבשלים עד להשחמה קלה. מערבבים לתוך תערובת הבשר; להוסיף אפונה.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה לתבשיל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
שיראז, קברנה סוביניון ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל בקר. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. אתה יכול לנסות את גודארט Family Mountain Syrah. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![משפחת גודהארט סירה]()
משפחת גודהארט סירה
הוא מציג צבע סגול אדמדם עמוק וגרפיט מקסים באף ועשבי תיבול יבשים ואחריו פיצוץ של סנדלר דובדבן כהה ואוכמניות. ניתן לזהות אבקת קקאו ורק רמז של וניל אדמתי יחד עם שפריץ של קליפת תפוז. היין מציג חומצה תוססת מלפנים, אך היין בנוי בצורה אלגנטית, עם חיך אמצע נעים וארוך מעט מתובל, אוכמניות.