צריך מנה עיקרית ללא חלב? תבשיל בקר קלאסי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, צ'אק בקר קצוץ שומן, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי.
הוראות
1
יש לשטוף בשר בקר יבש לטפוח, לחתוך 1 1/2-עד 2 אינץ ' נתחים. שים קמח בשקית נייר.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בשר בקר ונערים למעיל בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים 3 כפות שמן לתוך תנור הולנדי 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף חצי הבשר; להפוך חתיכות לפי הצורך עד השחמה היטב על כל הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה. אם המחבת יבשה, מוסיפים 1 עד 2 כפות שמן יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בשר בקר שנותר וכל קמח נוסף בשקית; לחזור על חתיכות חומות מכל הצדדים. להחזיר את כל הבשר ומיצים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל פרוס, שום טחון, עלי דפנה, מיץ לימון, ווסטרשייר, מלח, סוכר, פפריקה, פלפל, שיני אדמה, יין ומרק למחבת. מערבבים לעתים קרובות, מגרד את חתיכות משחי, עד תערובת הוא רותח. מכסים את המחבת בחוזקה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
7
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, סלרי ובצל רותח למחבת. המשך בישול, מכוסה, עד ירקות רכים כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות יותר.