תבשיל בקר תפוחי אדמה בשכבות
מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, גבינת צ'דר חדה, מלח ופתיתי פטרוזיליה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 67%. ציון זה הוא מוצק. תבשיל בקר ותפוחי אדמה בשכבות, תבשיל בקר מרובד, ו תבשיל שכבות עם בשר בקר טחון ופסטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול. מערבבים פנימה את הקמח, הרוזמרין, הפלפל והמלח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
כפית 2 כוסות תבשיל לתוך 2-1/2 משומן. תבנית אפייה.
שכבה עם מחצית מתערובת תפוחי האדמה והרוטב.
שכבה עם תבשיל שנותר, תפוחי אדמה ורוטב.
מכסים ואופים בחום של 400 למשך 45-50 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. במיקרוגל, ממיסים את החמאה הנותרת. מערבבים פנימה את הקרקרים, הפטרוזיליה ואבקת השום.
אופים, ללא כיסוי, 5-10 דקות יותר או עד מבעבע ציפוי הוא חום זהוב.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.