תבשיל בראנץ ' לחג המולד
תבשיל בראנץ ' לחג המולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 624 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, בצל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-436 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 64%, המנה הזו טובה. נסו תבשיל בראנץ ' לחג המולד, תבשיל בראנץ, ו תבשיל בראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מוסיפים למחבת את הפטריות והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף והפטריות רכות, כ -5 דקות.
משמנים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' בכף החמאה.
מניחים תפוחי אדמה בתחתית המנה מוכנה.
מפזרים מלח, מלח שום ופלפל. למעלה עם בייקון מתפורר, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והפטריות.
בקערת ערבוב מקציפים את הביצים עם החלב והפטרוזיליה.
יוצקים את הביצים הטרופות על הקדרה ומעליהם גבינה מגוררת. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1 או עד להגדיר.